Nytt år, nytt jobb? Här är bemanningsföretagen för målare

Dags för en nystart? När du vill arbeta som målare är bemanningsföretag ett lätt och snabbt sätt att komma ut i arbete. Dina kompetenser och färdigheter som målare matchas lätt med passande projekt genom ett bemanningsföretag. Hur långa projekten är beror helt på kundens behov. På grund av det kan ditt arbete vara spännande och varierande, eftersom din arbetsplats kan förändras fort och med kort varsel. Det går vanligtvis snabbt att börja jobba genom ett bemanningsföretag. Istället för den utdragna processen att själv ansöka till olika tjänster och försöka hitta måleriprojekt som passar låter du bemanningsföretaget sköta det.

shutterstock_347055662Vilket bemanningsföretag passar dig?

Det gäller att hitta ett bemanningsföretag som passar dig och vars personal förstår måleribranschen. Välj ett bemanningsföretag som har dokumenterad erfarenhet av att matcha målare med projekt. Ett bemanningsföretag som exempelvis Inpeople Sverige AB kan genom sin erfarenhet se till att du hamnar på rätt projekt. När du blir anställd genom ett bemanningsföretag ser det lite annorlunda ut än vid en vanlig anställning. Du kan exempelvis arbeta under en kort tidsperiod, som några timmar upp till några veckor, på ett projekt. Det beror på vad kunden kräver. Du kan även bli rekryterad genom bemanningsföretaget, vilket innebär att du får en vanlig anställning men att bemanningsföretaget sköter allt det praktiska.

Hur går det till?

För att hitta en ny anställning inom måleribranschen kan du kontakta ett bemanningsföretag. Vanligtvis efterfrågas ett uppdaterat CV som du skickar eller mailar in till dem. Efter det får du komma på ett möte där du intervjuas om dina erfarenheter och om vad dina önskemål är. Du kontaktas när bemanningsföretaget har hittat ett projekt eller ett ledigt jobb som passar dig och dina erfarenheter. Är du exempelvis student och vill arbeta extra som målare, då kan du genom bemanning hitta helg- eller timjobb. Det finns även möjlighet att få arbeta på projekt som löper under en längre tid.

schema